Under lördagskvällen blev en Orustbo en av 20 lyckliga miljonvinnare på Lottos andra chansen.
Under lördagskvällen blev en Orustbo en av 20 lyckliga miljonvinnare på Lottos andra chansen. Bild: Alexander Donka

Orustbo vann en miljon på Lotto

Under lördagskvällen blev en Orustbo en av 20 lyckliga miljonvinnare på Lottos andra chansen.

ANNONS
LocationOrust|
|

I lördags var det för andra gången i år dags för Lottos andra chansen. Alla som spelat Lotto med Joker under det senaste halvåret var under lördagskvällen med och tävlade. Av 20 slumpmässigt dragna var en av vinnarna från Orust.

Precis som vid vårens lottning var det även denna gång målvaktslegendaren Thomas Ravelli som ringde det första gratulationssamtalet.

Med andra chansen menas att man även kan vinna på rader man kanske trodde var förbrukade.

– Alla spel under perioden ger en vinstchans oavsett om de gett vinster tidigare eller ej. Det är garanterat många av vinnarna som kommer att bli överraskade, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur i ett pressmeddelande.

ANNONS

Förutom miljonvinsten på Orust återfinns även vinnare i Bromma, Gävle, Hallstahammar, Helsingborg, Järfälla, Kista, Kristinehamn, Mariestad, Nora, Simrishamn, Sunne, Sävsjö. Trelleborg, Umeå, Uppsala, Vilhelmina, Visby, Västerås och Östhammar.

– Alla som spelat Lotto med Joker sedan den första maj och bor på någon av dessa orter gör klokt i att kolla om de vunnit. Har de dessutom fått ett samtal från ett nummer de inte känner igen kanske Thomas Ravelli var i andra änden, säger Johan Svedberg.

LÄS MER:Alex från Orust var på plats vid sprängda gasledningen

LÄS MER:Tumstockens uppfinnare kom från Orust

LÄS MER:Begagnat är det nya inne – stor fyndglädje bland kunderna

ANNONS