Viken och Skärhamn delade på poängen efter 1–1

Det blev delad pott när Viken tog emot Skärhamn i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (0–0).

|
IF Viken spelade lika mot Skärhamns IK

I den 81:a minuten fick Viken Martin Eriksson utvisad, och fick spela med en man mindre sista nio minuterna.

Det dröjde innan första målet kom. Först med 8 minuter kvar att spela kom 1–0 till Skärhamn, genom Ali Abdullahi.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Gustav Weingartshofer gjorde mål för Viken. Det fastställde slutresultatet till 1–1.

I den 91:a minuten fick Skärhamn William Wiklund utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Viken har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Skärhamn har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Skärhamn ligger på tredje plats i tabellen, och att Viken leder serien.

Nästa motstånd för Skärhamn är Ed. Lagen möts lördag 11 juni 13.30 på Tjörns Sparbank Arena.