Vallen ledde i halvtid – men tappade i andra mot Svarteborg

I halvtid ledde Vallen matchen på bortaplan i division 5 Bohuslän herr i fotboll mot Svarteborg med 2–1.

|
Svarteborgs FK herr spelade lika mot Vallens IF

Men i andra halvlek jobbade sig Svarteborg in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 2–2.

– Tufft så klart och när man skapar 10 talet målchanser men inte har skärpan nog att avgöra så känns de extra tufft. Men vi får ta lärdom av dessa matcherna och komma igen nästa omgång bara, kommenterade Vallens tränare Joakim Holm efter matchen.

Svarteborg började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Marius Andersson till.

Vallen kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Tobias Mikaelsson, i elfte minuten.

Vallen tog också ledningen i 19:e minuten, när Johannes Sundström Freiholtz slog till. Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Filip Eliasson slog till och gjorde mål för Svarteborg. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Svarteborg har nu fem poäng och Vallen har åtta poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Nästa motstånd för Vallen är Lysekil. Lagen möts torsdag 9 maj 13.00 på Stora Höga IP.