Valla U vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

Valla U är tillbaka i vinnarspåret igen i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll.

|
IFK Valla U-lag vann mot Stala IF Utv-lag

Detta efter seger, 3–2 (3–0), mot Stala U hemma på Sparbanksvallen. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Valla U fick en bra start på matchen. Hannes Lagerqvist gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2–0 i 34:e minuten, när Jacob Josefsson hittade rätt.

Valla U gjorde också 3–0 i 34:e minuten, på nytt genom Jacob Josefsson. I 54:e minuten slog Carl-William Krutrök Larsson till, och reducerade åt Stala U.

Stala U reducerade igen i 56:e minuten genom Liam Rundberg. 3–2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Valla U är kvar på femte och sista plats, och Stala U stannar på tredje plats, i tabellen.

Torsdag 27 juni 19.00 spelar Valla U borta mot Myckleby 2. Stala U möter Skärhamn 3 hemma på Lövängens IP onsdag 21 augusti 19.00.