Tung förlust för Ödsmål på bortaplan mot Ed

Ödsmål hade en riktigt tung match borta mot Ed, och förlorade med hela 0–6 (0–1) i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

|
Eds FF vann mot Ödsmåls IK

– Ed skapar ett antal hörnor i medvinden men i övrigt jämt spel med chanser åt båda håll. Vi börjar bäst i andra halvlek, men efter några individuella misstag som Ed utnyttjar, så tappar vi energi och släpper in för enkla mål, tyckte Ödsmåls tränare Thomas Danielsson, efter matchen.

Matchen var mållös till Ed tog ledningen i 32:a minuten, genom Filip Hagberg. I 55:e minuten slog Gustav Olsson till, och gjorde 2–0.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Theo Johannesson träff och ökade ledningen för Ed.

Ed ökade ledningen på nytt, till 4–0, bara två minuter senare återigen genom Gustav Olsson.

I 72:a minuten ökade Pontus Johannesson ledningen ytterligare.

Till slut kom också 6–0 genom Elias Bäckman i 74:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 6–0.

Det här betyder att Ed ligger på andra plats i tabellen, och Ödsmål är på nionde plats.

Nästa motstånd för Ödsmål är Högsäter. Lagen möts fredag 14 juni 19.30 på Ödsmåls IP.