Tuff match slutade med seger för Myckleby mot Henån/Gilleby 2

Det svängde i matchen i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mellan Myckleby och Henån/Gilleby 2.

|
Myckleby IK vann mot Henån / Gilleby

Bortalaget Henån/Gilleby 2 hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände Myckleby matchen och vann till slut med 3–2. Stor matchhjälte blev Melvin Peterson, med sitt 3–2-mål efter 83 minuter.

– Vi gör en helt okej match. Känns som att vi äntligen fick utdelning och lite rättvisa med oss, kommenterade Mycklebys tränare Martin Lindstrand.

Myckleby började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Melvin Peterson till.

Henån/Gilleby 2 kvitterade till 1–1 strax före paus, genom Florian Maug.

Laget tog också ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Bjarne Nikolas Maug. Melvin Peterson, återigen, kvitterade för Myckleby med knappa kvarten kvar.

Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Melvin Peterson som med målet fullbordade sitt hattrick.

Det här var Mycklebys andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Henån/Gilleby 2:s andra uddamålsförlust.

Myckleby ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Henån/Gilleby 2 är på tredje plats.

Söndag 11 augusti 18.00 spelar Myckleby hemma mot Skärhamn 2. Henån/Gilleby 2 möter Valla hemma på Ivars Färg Arena måndag 12 augusti 19.00.