Tuff match slutade med seger för Henån/Gilleby 2 mot Torp

Det svängde i matchen i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mellan Henån/Gilleby 2 och Torp på Ivars Färg Arena.

|
Henån / Gilleby vann mot Torp Goif fotboll

Bortalaget Torp hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände Henån/Gilleby 2 matchen och vann till slut med 4–2.

Henån/Gilleby 2 fick en bra start på matchen. Bjarne Nikolas Maug gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Torp kvitterade till 1–1 i 23:e minuten.

Laget tog också ledningen i 26:e minuten, genom William Brodin. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Ted Holmqvist träff på straff och kvitterade för Henån/Gilleby 2.

Henån/Gilleby 2 gjorde också 3–2 i 70:e minuten när Florian Maug hittade rätt.

Bara fyra minuter senare var det Bjarne Nikolas Maug som såg till att Henån/Gilleby 2 ökade ledningen till 4–2. 4–2-målet blev matchens sista.

Henån/Gilleby 2 har tre segrar och två förluster och 15–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Torp har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–19 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Henån/Gilleby 2 på tredje plats i tabellen, medan Torp är på sjunde plats.

I nästa omgång har Henån/Gilleby 2 Ödsmål/Sundet hemma på Tavlebordsvallen konstgräs Gilleby, onsdag 4 september 19.00. Torp spelar hemma mot Skärhamn 2 lördag 31 augusti 15.00.