Tuff match slutade med förlust för Stenungsund mot Vänersborg FK

Det svängde i matchen i division 2 norra Götaland herr i fotboll mellan Stenungsund och Vänersborg FK på Nösnäsvallen. Hemmalaget Stenungsund hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Vänersborg FK matchen och vann till slut med 3–1.

ANNONS
|

– Vi gör en väldigt bra match i cirka timmen, därefter släpper vi in VFK i matchen när de kvitterar på ett individuellt misstag. Den offensiva reaktionen uteblir trots att vi viktar om mittfältet och vi får istället jaga efter ledningsmål via ett långt inkast. Det finns inga poäng man förtjänar, vi kommer fortsätta jobba hårt för att göra saker bättre i avgörande skeenden och ta oss an Nordvärmland härnäst, kommenterade Stenungsunds tränare Robert Tartagni.

Målgörare för Vänersborg FK var Arlind Beqiri, Oscar Edh och Oskar Josefsson, medan Stenungsunds enda mål gjordes av Ludvig Ferdinandsson.

Stenungsund har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Vänersborg FK har två vinster, en oavgjord och två förluster.

ANNONS

För Stenungsund gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Vänersborg FK är på elfte plats.

Lördag 20 augusti 15.00 spelar Stenungsund borta mot Nordvärmland.

ANNONS