Tuff match slutade med förlust för Myckleby mot Skredsvik/Hogstorp

Det svängde i matchen i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mellan Myckleby och Skredsvik/Hogstorp.

Myckleby IK förlorade mot Skredsvik/Hogstorp Lag 2

Hemmalaget Myckleby hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände Skredsvik/Hogstorp matchen och vann till slut med 4–3.

Skredsvik/Hogstorp gjorde första målet. Kevin Hassel gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Myckleby kvitterade till 1–1 i 21:a minuten, när Dominic Schunk fick träff.

Myckleby tog också ledningen i 26:e minuten, på nytt genom Dominic Schunk på straff. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Magnus Johansson träff och kvitterade för Skredsvik/Hogstorp.

Skredsvik/Hogstorp gjorde också 2–3 i 69:e minuten när Magnus Johansson fick träff återigen.

Mattias Jednäs ökade Skredsvik/Hogstorps ledning med knappa kvarten kvar.

Reduceringen till 3–4 kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Tobias Olsson slog till och gjorde mål för Myckleby. Fler mål än så blev det inte för Myckleby.

Det här var Mycklebys tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Myckleby på sjätte plats i tabellen, och Skredsvik/Hogstorp är på nionde plats.

Nästa motstånd för Myckleby är Stenungsund 2. Lagen möts söndag 1 september 18.00 på Olssons Trävaror Arena.