Tuff match slutade med förlust för Myckleby 2 mot Stala U

Det svängde i matchen i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll mellan Myckleby 2 och Stala U.

|
Myckleby IK Lag 2 förlorade mot Stala IF Utv-lag

Hemmalaget Myckleby 2 hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Stala U matchen och vann till slut med 4–2.

Myckleby 2 gjorde första målet. Melvin Peterson gjorde målet, redan i nionde minuten. Direkt efter pausen nätade Albin Martinsson och kvitterade för Stala U.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Erik Abrahamsson och gav Myckleby 2 ledningen.

I 64:e minuten nätade Liam Rundberg, och kvitterade för Stala U.

Stala U tog ledningen bara fem minuter senare genom Sina Jafari.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Stala U ledningen genom William Olsson. Därmed hade Stala U vänt matchen.

Myckleby 2 har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Stala U har två vinster, en oavgjord och två förluster och 9–14 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Myckleby 2 på fjärde plats och Stala U på tredje plats.

Nästa motstånd för Myckleby 2 är Valla U. Lagen möts torsdag 27 juni 19.00.