Svängigt när Myckleby 2 vände och vann

Halvvägs in i matchen mellan Stala U och Myckleby 2 på Ängö Schakt Arena såg Stala U ut att gå mot seger.

|
Stala IF Utv-lag förlorade mot Myckleby IK Lag 2

Halvtidsresultatet 2–0 förvandlades dock till någonting helt annat i andra halvlek. Myckleby 2 vände nämligen och vann matchen i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll med 4–3.

Stala U gjorde 2–0 i 19:e minuten, när Viktor Moberg slog till. Direkt efter pausen slog Hugo Holmqvist till och reducerade åt Myckleby 2.

I 51:a minuten nätade Wilmer Svensson Pettersson, och kvitterade för Myckleby 2.

Melvin Peterson gjorde dessutom 2–3 i 70:e minuten på straff.

2–4-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Melvin Peterson ännu en gång slog till och gjorde mål.

Reduceringen till 3–4 för Stala U kom direkt därefter när Viktor Moberg på övertid återigen gjorde mål på straff. Men mer än så orkade Stala U inte med.

Det här var Myckleby 2:s tredje uddamålsseger.

För Stala U gör resultatet att laget nu ligger på femte och sista plats i tabellen, medan Myckleby 2 är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Myckleby 2 är Skärhamn 3. Lagen möts söndag 15 september 16.00.