Ödsmål hade en riktig målfest när man besegrade Bengtsfors 2 borta på Långevi i division 4 Dalsland/Bohuslän norra dam.

|
Bengtsfors IF lag 2 förlorade mot Ödsmåls IK

Ödsmål gjorde hela elva mål, och vann med 11–0 (7–0).

– Ödsmål var värdiga denna segern. Ett spel skickligt lag som hade koll på läget. Vi kom inte upp i nivån alls i första halvlek och missa situationer som vi egentligen skulle ha tagit. Andra halvlek blev bättre och tjejerna fick ny energi. Tjejerna gjorde helt okej ifrån sig. De är många i laget som inte är vana med varandra men de gjorde det bästa av situationen, kommenterade Bengtsfors 2:s tränare Markus Hultfeldt.

Ödsmåls Jessica Karlsson var matchens utropstecken, och stod för hela fyra mål.

Ödsmål fick en bra start på matchen. Jessica Karlsson gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Laget ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Sonnelie Magnusson, i tolfte minuten.

Bara fyra minuter senare var det Jessica Karlsson som såg till att Ödsmål ökade ledningen på nytt, till 0–3.

Ödsmål gjorde 0–4 i 24:e minuten, när Jenny Olander fick träff.

Ödsmål gjorde 0–5 i 25:e minuten, genom Camilla Göransson.

Ödsmål gjorde också 0–6 en minut senare genom Jessica Karlsson som med målet fullbordade sitt hattrick.

Ödsmål ökade ledningen till 0–7 i 34:e minuten, när Jenny Olander återigen slog till. Direkt efter pausen ökade Camilla Göransson Ödsmåls ledning.

I 53:e minuten slog Camilla Göransson till, och gjorde 0–9 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Jessica Karlsson ännu en gång och ökade ledningen för Ödsmål.

Ödsmål gjorde också 0–11 genom Jenny Olander och som med målet fullbordade sitt hattrick i 65:e minuten. 0–11-målet blev matchens sista.

Jessica Karlsson gjorde fyra mål för Ödsmål, Camilla Göransson gjorde tre mål och Jenny Olander gjorde tre mål.

Med två omgångar kvar är Bengtsfors 2 på femte plats i tabellen, medan Ödsmål leder serien.

Torsdag 12 september 19.00 spelar Bengtsfors 2 hemma mot HEF Valbo. Ödsmål möter Strömstad hemma på Ödsmåls IP söndag 15 september 16.00.