Stenungsund och Lidköpings FK kryssade i mållös match

Publiken på Olssons Trävaror Arena fick inte se några mål när Stenungsund tog emot Lidköpings FK i division 2 norra Götaland herr i fotboll.

ANNONS
|
Stenungsunds IF spelade lika mot Lidköpings FK
Stenungsunds IF spelade lika mot Lidköpings FK

Matchen slutade mållös, 0-0.

– Orättvist resultat, men spelarna gör sitt bästa och dominerar matchen igenom, vilket är positivt. Vi är ett relativt ungt och nytt lag och behöver sätta alla relationer, principer, spelidéer och så vidare. Dock får det inte bli en ursäkt långsiktigt utan alla behöver ta ansvar, fortsätta jobba hårt och i slutändan sätta fler av de klara målchanser som vi faktiskt skapar. Vi ska fortsätta jobba på med alla saker vi behöver utveckla och fortsätta bygga vidare på vår defensiva stabilitet. Förhoppningsvis så lossnar det snart för oss och för spelarna. Det ska vi jobba hårt för, kommenterade Stenungsunds tränare Robert Ivarsson.

ANNONS

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Stenungsund.

Stenungsund har en seger, två oavgjorda och två förluster och 2–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lidköpings FK har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad. Det här var Stenungsunds andra oavgjorda match den här säsongen.

Lidköpings FK:s nya tabellposition är fjärde plats, medan Stenungsund är på sjunde plats.

Lördag 18 maj 14.00 spelar Stenungsund borta mot Motala.

ANNONS