Stala tog kommandot från start mot Groheds IF/LSK

Stala hade greppet från start i matchen i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll mot Groheds IF/LSK på söndagen.

|
Groheds IF / LSK förlorade mot Stala IF

Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 2–0 (1–0) borta på Grohedsvallen.

Stalas huvudtränare Rickard Sandberg kommenterade matchen:

– Vi gör det bra idag och jobbar bra som lag. Hade vi varit mer skärpta hade vi satt dit fler bollar men oavsett var det skönt med en seger.

Stala tog en tidig ledning. Gustav Vestin slog till, redan i 15:e minuten. I 54:e minuten nätade Viktor Moberg, och gjorde 0–2. 0–2-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Groheds IF/LSK på åttonde plats i tabellen, medan Stala är på femte plats.

Nästa motstånd för Stala är Skredsvik/Hogstorp. Lagen möts lördag 7 september 16.00 på Lövängens IP.