Skärhamn slog Smögen i måljämn match på Havsvallen

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Skärhamn, som vann borta mot Smögen med 3–2 (1–0) i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll på söndagen.

|

Matchen var mållös till Skärhamn tog ledningen i 27:e minuten, genom Lukas Andersson. Direkt efter pausen slog Jacob Stenström till och kvitterade för Smögen.

I 67:e minuten slog Daniel Bengtsson till, och gav Skärhamn ledningen.

I den 69:e minuten fick Smögen Casper Karlsson utvisad, och fick spela med en man mindre sista 21 minuterna.

I 72:a minuten ökade Hampus Wallin ledningen.

Reduceringen till 2–3 kom med fyra minuter kvar att spela, när Jacob Stenström på nytt gjorde mål för Smögen. Men mer än så orkade Smögen inte med.

Smögen har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Skärhamn har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Skärhamns tredje uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Smögen på elfte plats i tabellen, och Skärhamn är på sjunde plats.

Söndag 18 september 16.00 spelar Skärhamn hemma mot Viken.