Skärhamn hämtade i kapp underläge och kryssade mot Åsebro

I halvtid ledde Åsebro matchen på hemmaplan i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll mot Skärhamn med 1–0.

|
Åsebro IF spelade lika mot Skärhamns IK

Men i andra halvlek jobbade sig Skärhamn in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2.

Åsebro fick en bra start på matchen. Johannes Tisell Norén gjorde målet, redan i 18:e minuten. I 54:e minuten slog Lukas Andersson till, och kvitterade för Skärhamn.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Josef Borggren och gav Skärhamn ledningen.

Johannes Tisell Norén, återigen, kvitterade för Åsebro med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Åsebro har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skärhamn har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 14–11 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Åsebro slutar på åttonde plats och Skärhamn på sjätte plats.