Skärhamn föll med 3–5 mot Brålanda

Skärhamn blev besegrade av Brålanda på hemmaplan i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll, där matchen på söndagen slutade 3–5 (0–2).

|
Skärhamns IK förlorade mot Brålanda IF

– Brålanda är nog ett av de bästa lagen vi mött i år, i första halvlek spelar de stundtals ut oss. I andra halvlek spelar vi mer på våra villkor och kunde samt borde fullbordat kvitteringen, men tyvärr lyckas Brålanda hålla ut och vinna, tyckte Skärhamns tränare Markus Johansson, efter matchen.

Målgörare för Skärhamn var Lukas Andersson, Daniel Bengtsson och Jesper Widenbäck, medan Brålandas mål gjordes av Arber Nikqi 2, Hampus Hansen och Filip Nilsson. Ett av Brålandas mål var ett självmål.

Skärhamn har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 15–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Brålanda har två vinster och tre förluster och 11–14 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Skärhamn på sjunde plats i tabellen, och Brålanda är på femte plats.

Nästa motstånd för Skärhamn är Ellenö. Lagen möts söndag 29 september 16.00 på Tjörns Sparbank Arena.