Skärhamn 3:s segerrad fortsätter efter 4–0 mot Myckleby 2

Skärhamn 3 är svårstoppat för tillfället.

|
Myckleby IK Lag 2 förlorade mot Skärhamns IK Lag 3

När laget mötte Myckleby 2 borta på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0–4 (0–2) innebär att Skärhamn 3 nu har fem segrar i följd i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll.

– Det var en seger med mersmak! Vi hade 2 rena stolpträffar samt 2 brända straffar!! Annars var det en stabil seger. Tyvärr fick matchens lirare Lukas Stensholm utgå med ena axeln ur led och vi önskar honom en snabb rehab, kommenterade Skärhamn 3:s tränare Johan Koch efter matchen.

Resultatet betyder också att Skärhamn 3 har hållit nollan i tre matcher i rad.

Skärhamn 3 började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Lukas Sällström till.

Laget ökade ledningen till 0–2 efter en halvtimmes spel, genom Joel Rutgersson. Direkt efter pausen ökade Carl Thorén Skärhamn 3:s ledning.

Till slut kom också 0–4-målet genom Theo Toresson i 66:e minuten.

I den 85:e minuten blev Myckleby 2:s Morgan Garfield Smith utvisad, och laget fick spela med en spelare mindre sista fem minuterna.

Med en omgång kvar är Myckleby 2 på fjärde plats i tabellen, medan Skärhamn 3 leder serien.

I nästa match, onsdag 25 september 19.00, har Myckleby 2 Morlanda GoIF U borta på Glimmaråsen Konstgräs Ellös, medan Skärhamn 3 spelar borta mot Valla U.