Skärhamn 3 besegrade Stala U och toppar nu tabellen

Segern mot Stala U på bortaplan innebär att Skärhamn 3 nu är serieledare i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll, tre poäng före Morlanda U.

|
Stala IF Utv-lag förlorade mot Skärhamns IK Lag 3

Skärhamn 3 vann med 6–1 (2–0). Stala U ligger på tredje plats i tabellen.

– En stabil insats av killarna där backlinjen sticker ut med årets bästa insats. Vår lagkapten styrde laget perfekt och mittfältet slet hela matchen. Sedan fördelades de sex målen på hela fem målskyttar, tyckte Skärhamn 3:s tränare Johan Koch, efter matchen.

Segern var Skärhamn 3:s femte på de senaste sex matcherna.

Gästande Skärhamn 3 tog en tidig ledning. Lukas Sällström slog till, redan i 16:e minuten.

Skärhamn 3 gjorde också 0–2 i slutminuterna av första halvlek, genom Simon Ronquist. Direkt efter pausen ökade Aziz Huzejrovic Skärhamn 3:s ledning.

I 65:e minuten nätade Josef Borggren, och gjorde 0–4.

Stala U:s Elias Lidberg gjorde 1–4 i 66:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Stala U.

Joel Rutgersson ökade Skärhamn 3:s ledning med knappa kvarten kvar.

1–6-målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Josef Borggren återigen slog till och gjorde mål.

Lagen möts igen på Tjörns Sparbank Arena onsdag 28 augusti 19.00.