Skärhamn 2:s fina svit håller i sig efter 2–0 mot Torp

Skärhamn 2 är svårstoppat för tillfället.

|
Torp Goif fotboll förlorade mot Skärhamns IK Lag 2

När laget mötte Torp borta på Rimmåsvallen på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0–2 (0–1) innebär att Skärhamn 2 nu har sex segrar i följd i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll.

– En stabil insats. En match där gula kort flög vänster och höger slutar med att vi vinner rättvist och klart. Starka är vi just nu oavsett lag på planen, kommenterade Skärhamn 2:s tränare Markus Johansson.

Skärhamn 2 startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Albin Kindstrand Bolger till. 0–2-målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Kenan Kajtezovic slog till och gjorde mål. 0–2-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Torp på sjunde plats i tabellen, och Skärhamn 2 är på andra plats. Så sent som den 10 augusti låg Skärhamn 2 på sjätte plats i tabellen.

I nästa omgång har Torp Groheds IF/LSK borta på Grohedsvallen, söndag 8 september 19.00. Skärhamn 2 spelar hemma mot Ödsmål/Sundet måndag 9 september 19.00.