Skärhamn 2 segrade mot Myckleby på bortaplan

Skärhamn 2 vann söndagens match borta mot Myckleby i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll.

|
Myckleby IK förlorade mot Skärhamns IK Lag 2

I halvtid ledde laget med 2–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4–1.

– Ganska jämnt ändå, några enkla misstag från oss blev avgörande. Annars godkänd insats, kommenterade Mycklebys tränare Martin Lindstrand.

Skärhamn 2:s tränare Markus Johansson om matchen:

– Stabil match där vi gör mycket bra saker. Vi kunde gjort dubbelt så många mål men vi ska inte klaga.

Matchen förblev jämn målmässigt till Skärhamn 2 tog ledningen i 25:e minuten, genom Andreas Bengtsson.

Laget ökade ledningen till 0–2 efter en halvtimmes spel, genom William Billing. I 54:e minuten slog Herve Makili Boyika till, och gjorde 0–3.

I 73:e minuten reducerade Dominic Schunk för Myckleby. Fler mål än så blev det inte för Myckleby.

1–4-målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Albin Kindstrand Bolger slog till och gjorde mål.

Det här betyder att Myckleby nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Skärhamn 2 är på femte plats.

Myckleby tar sig an Groheds IF/LSK i nästa match borta söndag 18 augusti 19.00. Skärhamn 2 möter Valla hemma måndag 19 augusti 19.00.