Orust utklassade Rössö U – seger med 9–0

Orust spelade riktigt bra när laget vann på hemmaplan mot Rössö U i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll med hela 9–0 (4–0).

|
Orust FC vann mot IK Rössö Lag 2

Det här innebär att Orust nu har tio segrar i följd i division 3 Bohuslän/Dalsland dam.

Orust startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Matilda Orraryd till.

Orust ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Karin From, i sjätte minuten.

Orust ökade ledningen till 3–0 i 26:e minuten, genom Spelare .

Orust gjorde 4–0 i 35:e minuten, när Lisa Halldin fick träff. I 66:e minuten slog Marie Simonsson till, och gjorde 5–0.

Lisa Halldin gjorde dessutom 6–0 i 68:e minuten.

Orust ökade ledningen på nytt, till 7–0, bara fyra minuter senare genom Lisa Halldin som med målet fullbordade sitt hattrick.

Två minuter senare var det Ellen Johansson som såg till att Orust också gjorde 8–0.

Orust gjorde också 9–0 genom Marie Simonsson i 89:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 9–0.

Orust har en stark form med fem segrar och 26–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rössö U har två vinster, en oavgjord och två förluster och 14–18 i målskillnad.

Resultatet innebär att Orust fortsätter toppa tabellen och Rössö U ligger på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Orust är Ed. Lagen möts lördag 21 september 13.00 på Bergslätts IP.