Ödsmål slog Eds FF efter Jenny Strandbergs dubbel

Det blev Ödsmål som gick segrande ur mötet med Eds FF i division 4 Dalsland/Bohuslän norra dam i fotboll på bortaplan, med 4–0 (2–0).

|
Eds FF U-lag förlorade mot Ödsmåls IK

Ödsmåls tränare Ulrika Tartagni tyckte så här om matchen:

– En match där vi ägde mycket boll, men för ivriga framför mål, så en skön seger.

Matchen var mållös till Ödsmål tog ledningen i 25:e minuten, genom Sigrid Lindgren.

Laget ökade också ledningen till 0–2 i 33:e minuten, genom Tindra Edvardsson. Det dröjde till den 73:e minuten innan Jenny Strandberg ökade ledningen.

Till slut kom också 0–4 genom Jenny Strandberg i 84:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0–4.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Ödsmål är på tredje plats.

I nästa omgång har Eds FF Åsebro borta på Rudevi IP, söndag 5 maj 16.00. Ödsmål spelar hemma mot Svarteborg lördag 4 maj 16.00.