Ödsmål fixade en poäng hemma mot Åsebro

Åsebro ledde med 1–0 efter första halvlek borta mot Ödsmål i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

|
Ödsmåls IK spelade lika mot Åsebro IF

I andra halvlek jobbade sig Ödsmål in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

– Trots stort bollinnehav så hamnade vi i underläge med 0-2. Tack vare moralen i laget så lyckades vi forcera in kvitteringen på slutet genom två mål av Joel Halldin, tyckte Ödsmåls tränare Thomas Danielsson, efter matchen.

Ödsmål började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Joel Halldin till.

Åsebro kvitterade till 1–1 i 37:e minuten, genom Axel Olsson. Mathias Skoogh-Olsson gav Åsebro ledningen i 79:e minuten.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Ödsmål genom Joel Halldin. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Ödsmål har en seger, två oavgjorda och två förluster och 6–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Åsebro har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–8 i målskillnad. Det här var Ödsmåls tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Ödsmål nu ligger på tionde plats i tabellen, och Åsebro är på åttonde plats.

Ödsmål tar sig an IFK Uddevalla i nästa match borta fredag 24 maj 19.30.