Ny förlust för Ödsmål/Sundet – tunga sviten förlängd mot Groheds IF/LSK

Ödsmål/Sundet har fortfarande inte tagit någon seger i serien.

|
Groheds IF / LSK vann mot Ödsmåls IK - Sundet

Söndags match på Grohedsvallen blev den åttonde raka utan seger för Ödsmål/Sundet när laget mötte Groheds IF/LSK i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll. Slutresultatet blev 7–1 (2–1) till Groheds IF/LSK.

Groheds IF/LSK gjorde första målet. Erik Biltmark gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Ödsmål/Sundet kvitterade till 1–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Love Mentzoni.

Groheds IF/LSK tog ledningen på nytt i 34:e minuten, när Erik Dahlberg slog till. Direkt efter pausen gjorde Tobias Ekman mål och ökade lagets ledning.

I 54:e minuten nätade Simon Gustafsson, och gjorde 4–1.

Bara fem minuter senare var det Gustav Smochina som såg till att Groheds IF/LSK ökade ledningen på nytt, till 5–1.

Alex Antonsson ökade Groheds IF/LSK:s ledning med knappa kvarten kvar.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Groheds IF/LSK ledningen genom Alex Antonsson. Det fastställde slutresultatet till 7–1.

I tabellen innebär det här att Groheds IF/LSK nu ligger på sjätte plats. Ödsmål/Sundet är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Groheds IF/LSK är Henån/Gilleby 2. Lagen möts måndag 10 juni 19.00 på Ivars Färg Arena. Ödsmål/Sundet tar sig an Skredsvik/Hogstorp hemma onsdag 12 juni 19.00.