Myckleby 2 fixade en poäng borta mot Stala U

Stala U ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Myckleby 2 i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll.

|
Stala IF Utv-lag spelade lika mot Myckleby IK Lag 2

I andra halvlek jobbade sig Myckleby 2 in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3–3.

Stala U gjorde första målet. William Johansson gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Stala U gjorde 2–0 i 24:e minuten, när William Johansson på nytt fick träff.

I den 26:e minuten blev Myckleby 2:s Filip Frinell utvisad.

Myckleby 2 reducerade till 2–1 strax före paus, genom Love Öien. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Melvin Peterson på straff och kvitterade för Myckleby 2.

Först med sex minuter kvar att spela tog Myckleby 2 ledningen genom Melvin Peterson.

Kvitteringen kom med en minut kvar att spela, när Carl-William Krutrök Larsson slog till och gjorde mål för Stala U. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

Stala U har nu sju poäng efter tre spelade matcher, medan Myckleby 2 har en poäng efter en match.

Tisdag 14 maj 19.00 spelar Myckleby 2 hemma mot Skärhamn 3.