Moa Andersson i målform när Ljungskile SK vann mot Vallen

Bortalaget Ljungskile SK tog hem de tre poängen efter seger mot Vallen i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll.

|
Vallens IF dam förlorade mot Ljungskile SK dam

2–4 (0–2) slutade måndagens match.

Gästande Ljungskile SK tog en tidig ledning. Moa Andersson gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Laget gjorde också 0–2 i slutet av första halvleken, genom Sandra Bagger. Det dröjde till den 73:e minuten innan Emma Rudén ökade ledningen.

Celine Engström reducerade för Vallen i 76:e minuten.

Bara tre minuter senare var det Moa Andersson som såg till att Ljungskile SK ökade ledningen till 1–4.

Vallen reducerade till 2–4 sex minuter senare på nytt genom Celine Engström. Fler mål än så blev det inte för Vallen.

För Ljungskile SK gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Vallen är på sjätte plats.

Fredag 16 augusti 19.30 spelar Vallen borta mot Stångenäs. Ljungskile SK möter Rössö U hemma på Skarsjövallen söndag 18 augusti 16.00.