Mål av Melvin Peterson och Hugo Holmqvist – men förlust för Myckleby 2

Myckleby 2 räckte inte till mot Valla U på hemmaplan i division 7 Bohuslän södra herr i fotboll.

Matchen på torsdagen slutade 6–4 (4–3) till Valla U.

Valla U tog en tidig ledning. Erik Larsson slog till, redan i elfte minuten.

Myckleby 2 kvitterade till 1–1 i 22:a minuten, när Melvin Peterson slog till.

Valla U tog ledningen på nytt i 24:e minuten, när Erik Rutgersson fick träff.

Bara fem minuter senare var det Hugo Holmqvist som såg till att Myckleby 2 kvitterade till 2–2.

Myckleby 2 tog också ledningen i 39:e minuten, på nytt genom Melvin Peterson.

Valla U kvitterade till 3–3 i slutminuterna av första halvlek, ännu en gång genom Erik Larsson.

Valla U tog ledningen fem minuter senare genom Erik Larsson som med målet fullbordade sitt hattrick. I 54:e minuten nätade Erik Larsson återigen, och gjorde 3–5.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Melvin Peterson och reducerade åt Myckleby 2. Fler mål än så blev det inte för Myckleby 2 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Valla U:s Elmer Larsson gjorde 4–6 i 69:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4–6.

Erik Larsson gjorde fyra mål för Valla U.

Myckleby 2 har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Valla U har två vinster och tre förluster och 13–15 i målskillnad.

Det här betyder att Myckleby 2 nu ligger på femte och sista plats i tabellen, och Valla U är på fjärde plats.

Onsdag 14 augusti 19.30 möts lagen igen, på Sparbanksvallen.