Kvittering på övertid för Henån/Gilleby mot Brålanda efter Karebrings mål

På övertid slog Tim Karebring till och gjorde 2–2 och räddade en poäng för Henån/Gilleby i mötet med Brålanda i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll på Sörbyvallen.

ANNONS
|
Brålanda IF spelade lika mot Henån / Gilleby
Brålanda IF spelade lika mot Henån / Gilleby

Hemmalaget hade ledningen med 2–1 i slutet av matchen, men Karebrings fullträff för Henån/Gilleby gjorde att matchen på lördagen slutade oavgjort.

– En första halvlek där Henån-Gilleby tar ledningen med 0-1 på en blixtsnabb omställning. Tim Karebring stöter in bollen på bortre stolpen i mål. Brålanda har mycket bollinnehav i första halvlek men HIFGIF är hela tiden farliga i sina lägen. I andra halvlek tar Brålanda kommandot direkt och trycker ner oss utan att skapa mycket i målchanser. Kvitteringen till 1-1 kommer genom ett misslyckat inlägg som seglar in i bortre krysset. 2-1 kommer på en omställning med inlägg där vårat försvar tyvärr slår bollen i eget nättak. Henån-Gilleby gör några byten och går ner på trebackslinje med 10 minuter kvar. Ett långt högerinlägg når Tim Karrbring på bakre stolpen som sätter ett snyggt volleyskott till 2-2 med 3 minuter kvar. En bragdinsats av alla killar då det saknades en hel del spelare i dagens match, kommenterade Henån/Gillebys tränare Lennart Göransson.

ANNONS

Gästerna Henån/Gilleby tog en tidig ledning. Tim Karebring gjorde målet, redan i tionde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Oscar Larsson träff och kvitterade för Brålanda.

Brålanda tog ledningen i 78:e minuten.

Kvitteringen kom i slutminuterna, i 92:a minuten, när Tim Karebring på nytt slog till och gjorde mål för Henån/Gilleby. 2–2-målet blev matchens sista.

För Brålanda gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Henån/Gilleby är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Henån/Gilleby är Åsebro. Lagen möts lördag 1 juni 13.00 på Ivars Färg Arena.

ANNONS