Halvtidsledning blev bara en poäng – när Skärhamn gästade Grohed

I halvtid hade Skärhamn skaffat sig en ledning med 1–0 i mötet borta mot Grohed i division 4 Bohuslän/Dalsland herr.

|
Groheds IF spelade lika mot Skärhamns IK

Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i fredagens match, 1–1.

– Vi gör en bra insats och chansmässigt bör vi vinna. Men det var samtidigt en svårspelad match på ett gräs som gör oss obekväma i vissa stunder. En poäng är godkänt, kommenterade Skärhamns tränare Markus Johansson.

Det var Skärhamns fjärde match i rad utan seger.

Matchen var mållös till Skärhamn tog ledningen i 35:e minuten, genom Leo Brodén. Det dröjde till den 72:a minuten innan Emil Albinsson kvitterade för Grohed. Det fastställde slutresultatet till 1–1.

Grohed ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Skärhamn är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Skärhamn är Rosseröd. Lagen möts fredag 23 augusti 19.00 på Tjörns Sparbank Arena.