Groheds IF/LSK bröt Stenungsund 2:s segersvit

Efter tio segrar i rad i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll för Stenungsund 2 så tog vinstsviten slut hemma mot Groheds IF/LSK.

ANNONS
|
Stenungsunds IF spelade lika mot Groheds IF / LSK
Stenungsunds IF spelade lika mot Groheds IF / LSK

Matchen på söndagen på Olssons Trävaror Arena slutade 2–2 (1–2).

– En ganska jämn tillställning där old boys var mer ineffektiva än vanligt samtidigt som vi läckte bakåt. Det har varit kraftig rotation i laget på grund av skador de senaste veckorna och den här gången räckte spelet inte för vinst. Lite spelledigt skulle göra väldigt gott för vår åldersstigna trupp. Vi är fortfarande obesegrade och går för seriesegern, kommenterade Stenungsund 2:s tränare Alex Bergström.

Groheds IF/LSK startade matchen bäst och tog ledningen. Najib Xaashi Xayow slog till, redan i 15:e minuten.

Stenungsund 2 kvitterade till 1–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Johan Bengtsson.

ANNONS

Groheds IF/LSK tog ledningen på nytt i 38:e minuten, när Love Marcusson hittade rätt. I 67:e minuten nätade Andreas Kärnfalk, och kvitterade för Stenungsund 2. Det fastställde slutresultatet till 2–2.

Stenungsund 2 har fyra segrar och en oavgjord och 12–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Groheds IF/LSK har två vinster, en oavgjord och två förluster och 13–16 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Stenungsund 2 i serieledning och Groheds IF/LSK på åttonde plats.

Nästa motstånd för Stenungsund 2 är Torp. Lagen möts söndag 7 juli 18.00 på Rimmåsvallen.

ANNONS