Fortsatt tungt för formsvagt Orust – förlust mot Skepplanda

Det räcker inte hela vägen till seger för Orust. Det står klart efter 0–4 (0–1) borta mot Skepplanda. Det var Orusts åttonde match i rad utan seger i division 2 norra Götaland dam i fotboll.

|

Skepplanda fick en bra start på matchen. Nicolina Kalin gjorde målet, redan i nionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Det dröjde till den 71:a minuten innan Linn Bergstedt ökade ledningen.

I den 73:e minuten ökade Ida Eklund ledningen ytterligare.

Skepplanda gjorde också 4–0 genom Linnea Enyck i 79:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4–0.

Skepplanda har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Orust har fem förluster.

Skepplandas nya tabellposition är fjärde plats, medan Orust är på nionde och sista plats.

Nästa motstånd för Orust är Herrestad. Lagen möts lördag 27 augusti 16.00 på Glimmaråsen Ellös.