Första segern för säsongen för Ödsmål/Sundet

Ödsmål/Sundet har haft det tufft i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll den här säsongen, men hemma mot Skredsvik/Hogstorp kom första segern, efter nio spelade matcher.

ANNONS
|
Ödsmåls IK - Sundet vann mot Skredsvik/Hogstorp Lag 2
Ödsmåls IK - Sundet vann mot Skredsvik/Hogstorp Lag 2

Ödsmål/Sundet vann med 3–2 (0–2).

– Ja äntligen, det var på tiden! Vi har haft så otroligt många motgångar denna säsongen med skador och ren stolpe ut. Idag gör vi vår bästa match och får i slutet betalt för det. En otrolig kämpaglöd och viktig vinst som vi kommer ta med oss in i nästa del av säsongen. Stor eloge till grabbarna som krigar på och äntligen får utdelning, kommenterade Ödsmål/Sundets tränare Felix Jonsson.

Skredsvik/Hogstorp såg ut att ha matchen i sitt grepp men hemmalaget Ödsmål/Sundet lyckades med en mycket stark upphämtning. 0–2 vändes till 3–2 efter full tid.

Mikael Johansson gjorde två mål och Ernes Skrijelj ett mål för Ödsmål/Sundet.

ANNONS

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Ödsmål/Sundet med 7–25 och Skredsvik/Hogstorp med 9–15 i målskillnad. Förlusten var Skredsvik/Hogstorps femte uddamålsförlust.

Ödsmål/Sundet stannar därmed på tionde och sista plats, och Skredsvik/Hogstorp på nionde plats, i tabellen.

Söndag 16 juni spelar Ödsmål/Sundet borta mot Myckleby 15.00 och Skredsvik/Hogstorp mot Henån/Gilleby 2 hemma 16.00 på Svalåsvallen.

ANNONS