Formstarka Vallen tog ännu en seger

Vallen fortsätter starkt i division 5 Bohuslän herr i fotboll.

|
Vallens IF vann mot Herrestad AIF Lag 2

När laget mötte Herrestad 2 hemma på Stora Höga IP på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 3–1 (1–1). I och med detta har Vallen fyra segrar i rad.

– Stabil seger. Vi gör en sämre första halvlek och kommer inte upp i nivå. Tycker att vi tar tag i det direkt från början i andra halvlek dock och det blir till slut en stabil seger. Att vi är starka hemma har det aldrig varit någon tvivel om, tyckte Vallens tränare Joakim Holm, efter matchen.

Vallens fina hemmaform håller i sig. Segern var sjätte raka på Stora Höga IP.

Herrestad 2 gjorde första målet. Samuel Nowicki gjorde målet, redan i 15:e minuten.

Vallen kvitterade till 1–1 i 19:e minuten, när August Ahlberg Josefsson fick träff. Med en halvtimme kvar att spela nätade August Ahlberg Josefsson återigen och gav Vallen ledningen.

Och med nio minuter kvar att spela ökade Vallen ledningen genom Hugo Karlsson. Karlsson fullbordade därmed Vallens vändning.

Det här betyder att Vallen är i fortsatt serieledning, med 27 poäng efter tolv matcher, och Herrestad 2 sist, på elfte plats med nio poäng.

Nästa motstånd för Vallen är Morlanda. Lagen möts lördag 24 augusti 13.00 på Glimmaråsen Ellös.