Formstarka Skärhamn 2 vann mot Ödsmål/Sundet

Skärhamn 2 är svårslaget i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll.

|
Skärhamns IK Lag 2 vann mot Ödsmåls IK - Sundet

Mot Ödsmål/Sundet hemma på Tjörns Sparbank Arena på måndagen blev det seger igen. Laget vann med 2–0 (1–0) och har nu sju segrar i rad.

– En blöt och dålig match. Men kul med seger, kommenterade Skärhamn 2:s tränare Markus Johansson.

Skärhamn 2 startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog William Billing till. 2–0-målet kom med två minuter kvar att spela, när Albin Kindstrand Bolger slog till och gjorde mål på straff. Det fastställde slutresultatet till 2–0.

Med två omgångar kvar är Skärhamn 2 på tredje plats i tabellen, medan Ödsmål/Sundet är på tionde plats.

Nästa motstånd för Skärhamn 2 är Henån/Gilleby 2. Lagen möts måndag 16 september 19.00 på Tavlebordsvallen konstgräs Gilleby.