Efter förlustraden: Seger igen för Ödsmål/Sundet – 5–2 mot Groheds IF/LSK

Sju förluster i rad i division 6 Bohuslän södra herr i fotboll räckte.

|
Ödsmåls IK - Sundet vann mot Groheds IF / LSK

Hemma mot Groheds IF/LSK bröts den tuffa sviten för Ödsmål/Sundet. Det blev 5–2 (1–2) i matchen på söndagen.

Senast lagen möttes tog Groheds IF/LSK en storseger med 7–1, men den här gången var det Ödsmål/Sundet som var starkare.

Ödsmål/Sundet fick en bra start på matchen. Daniel Zetterman slog till, redan i 19:e minuten.

Groheds IF/LSK kvitterade till 1–1 i 23:e minuten, när Hannes Lindberg slog till.

Laget tog också ledningen i 33:e minuten, när Linus Öjdal fick träff. Direkt efter pausen nätade Mikael Johansson och kvitterade för Ödsmål/Sundet.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Mikael Johansson ännu en gång och gav Ödsmål/Sundet ledningen. Målet var Mikael Johanssons femte i division 6 Bohuslän södra herr.

Ödsmål/Sundet ökade ledningen till 4–2 i 79:e minuten.

5–2-målet kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Daniel Zetterman återigen slog till och gjorde mål.

Ödsmål/Sundet har en seger och fyra förluster och 8–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Groheds IF/LSK har två vinster, en oavgjord och två förluster och 18–17 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Ödsmål/Sundet sist i serien, och Groheds IF/LSK är på sjätte plats.

I sista omgången har Ödsmål/Sundet Skredsvik/Hogstorp borta på Svalåsvallen, söndag 22 september 16.00. Groheds IF/LSK spelar hemma mot Henån/Gilleby 2 onsdag 25 september 19.00.