Bullaren formstarka svit fortsätter efter 3–1 mot Stenungsund

Det blev 1–3 (1–1) när Stenungsund mötte Bullaren på onsdagen hemma på Olssons Trävaror Arena.

ANNONS
|
Stenungsunds IF dam förlorade mot Bullarens Goif
Stenungsunds IF dam förlorade mot Bullarens Goif

Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Bullaren i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll.

– Vi var jäkligt taggade och revanschlystna inför mötet mot Stenungsund efter vi förlorat premiären hemma i våras. Vi började starkt och pressade SIF hårt i början, vilket resulterade med mål i 5:e minuten genom Tess Andersson. Det var två anfallsglada lag som möttes och matchen svänger fram och tillbaka med chanser åt båda håll, SIF kvitterar lite turligt efter cirka 12 minuter i andra halvlek. SIF är starka i sina snabba omställningar och pressar på, efter 66 minuter kontrar vi och Jenna kommer igenom och sätter 2-1 efter en klassisk ”tåpaj”. Vi håller undan med en jäkla kämpaglöd och en laganda som är helt suverän och vi punkterar matchen med 3-1 i 88:e minuten av Cindra Nillson, kommenterade Bullarens ledare Anna Thuresson Alverstedt efter matchen.

ANNONS

Gästerna Bullaren började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Tess Andersson till.

Stenungsund kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Nova Lervik, i elfte minuten. I 66:e minuten nätade Jennifer Karlsson, och gav Bullaren ledningen.

1–3-målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Cindra Nilsson slog till och gjorde mål. 1–3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Bullaren ligger på tredje plats i tabellen, och Stenungsund är på andra plats.

Söndag 30 juni 14.00 spelar Stenungsund borta mot Ljungskile SK. Bullaren möter Vallen hemma på Kvännevi måndag 24 juni 17.30.

ANNONS