Bengtsfors segrade mot Vallen på Långevi

Bengtsfors tog greppet om hemmamatchen mot Vallen på lördagen redan före paus.

|
Bengtsfors IF dam vann mot Vallens IF dam

Och i andra halvlek utökades 1–0-ledningen och matchen i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll slutade 2–0.

– En stabil insats av laget idag, vi vinner rättvist. Det känns skönt att få första trepoängaren, kommenterade Bengtsfors tränare Markus Hultfeldt.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Bengtsfors tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Ida Olsson. Det dröjde till den 74:e minuten innan Meja Emanuelsson ökade ledningen. 2–0-målet blev matchens sista.

Bengtsfors har nu tre poäng efter tre spelade matcher, medan Vallen har sex poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har Bengtsfors Rössö U borta på Gustavsbergsplanen, söndag 12 maj 16.00. Vallen spelar borta mot Orust fredag 17 maj 19.00.