1–1 för Henån/Gilleby och Åsebro

Det blev en poäng var när Henån/Gilleby och Åsebro spelade oavgjort i mötet i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll på Ivars Färg Arena på lördagen.

ANNONS
|
Henån / Gilleby spelade lika mot Åsebro IF
Henån / Gilleby spelade lika mot Åsebro IF

Matchen slutade 1–1 (1–1).

Henån/Gillebys tränare Lennart Göransson kommenterade matchen:

– Första halvlek spelmässigt jämn med ett litet övertag för HIFGIF. Åsebro gör 0-1 på en hörna vilket var Åsebros enda chans i matchen. 1-1 kommer från Tim Karebring på ett långt vänsterinlägg. Andra halvleks första kvart domineras av Åsebro. Efter den tar HIFGIF över spelet igen och skapar ett par farliga chanser som skulle resulterat i något mål. Känns surt att förlora på deras enda chans och vi är tyvärr alldeles för ineffektiva. Idag kom vi inte upp i den nivå ska ha och Åsebro försvarar sig bra.

Gästerna Åsebro gjorde första målet. Johannes Tisell Norén slog till, redan i 20:e minuten.

ANNONS

Henån/Gilleby kvitterade till 1–1 strax före paus, genom Tim Karebring. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1–1.

Henån/Gilleby har två segrar och tre oavgjorda och 14–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Åsebro har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad. Det här var Henån/Gillebys tredje oavgjorda match den här säsongen.

Henån/Gilleby stannar därmed på fjärde plats, och Åsebro på åttonde plats, i tabellen. Så sent som den 3 maj låg Henån/Gilleby på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Henån/Gilleby är IFK Uddevalla. Lagen möts torsdag 6 juni 19.00 på Fridhemsvallen.

ANNONS