Tung förlust på hemmaplan för Rönnäng mot Vita Hästen

Rönnäng hade en riktigt tung match hemma mot Vita Hästen, och förlorade med hela 1–6 (0–1, 0–3, 1–2) i HockeyTrean Alltrean södra B.

|
Rönnängs IK förlorade mot HC Vita hästen

Vita Hästen tog ledningen efter nio minuters spel, genom Victor Lindman på pass av Jesper Samuelsson och Jacob Tenemyr. I andra perioden var Vita Hästen starkast och gick från 0–1 till 0–4 genom mål av David Ojamäe, Victor Lindman och Jesper Samuelsson. 1.05 in i tredje perioden nätade Rönnängs Viggo Ganemyr framspelad av Melker Samuelsson och Carl Hermansgård och reducerade för Rönnäng. Men mer än så orkade Rönnäng inte med.

4.46 in i perioden slog Jacob Tenemyr till och ökade ledningen för Vita Hästen.

Efter 5.50 nätade Albin Mjösberg på pass av Isak Ekelund och ökade ledningen för Vita Hästen. 1–6-målet blev matchens sista.

Jacob Tenemyr gjorde ett mål för Vita Hästen och tre assist och Jesper Samuelsson stod för tre poäng, varav ett mål.

I tabellen innebär det här att Vita Hästen nu ligger på andra plats. Rönnäng är på fjärde plats.

I nästa omgång har Rönnäng Skara IK borta i Skara Ishall, söndag 28 januari 16.00.