Tung förlust när Stenungsund krossades av Skoghall

Stenungsund hade riktigt stora problem med Skoghall i division 1 västra herr i innebandy, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 5–10 (1–5, 2–2, 2–3).

|
Stenungsund förlorade mot Skoghall

– I första perioden hänger vi inte med. Från andra perioden rycker vi upp oss och även om Skoghall har det mesta av spelet så är det relativt jämnt resten av matchen. Vi gör korrigeringar i försvarsspelet som ger resultat. Det i kombination med en överlag gedigen kämpainsats gör att jag är nöjd med prestationen trots förlusten, kommenterade Stenungsunds tränare Kevin Nilsson.

I första perioden var det Skoghall som var starkast. Laget vann perioden med 1–5.

Andra perioden slutade 2–2 och ställningen efter två perioder var 3–7.

Skoghall startade tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 3–9-ledning. Stenungsund fick förvisso in ett tröstmål.

Därefter var det dock Skoghall som avgjorde. Laget gjorde 4–10 med elva minuter kvar att spela genom Villiam Ronnergård på pass av Lucas Salomonsson. Stenungsund hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 5–10.

Noterbart är att Skoghalls Villiam Ronnergård stod för fem poäng, varav tre mål, Andreas Jansson gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål och Pär Hallerstedt gjorde två mål och totalt fyra poäng. Dessutom att Stenungsunds Adam Berntzen gjorde två mål och totalt tre poäng.

I tabellen innebär det här att Skoghall nu ligger på fjärde plats. Stenungsund är på elfte och sista plats.

Stenungsund tar sig an Karlstads IBF Ungdom i nästa match hemma lördag 12 februari 14.00.