Stenungsund vann efter avgörande i förlängningen mot Mölndal

Stenungsunds väg till seger mot Mölndal hemma i HockeyTvåan södra A herr blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4–3 (2–2, 1–1, 0–0, 1–0) och ta bonuspoängen. Stor matchhjälte i förlängningen blev Jonathan Fogelström som stod för det avgörande målet.

|
Stenungsund vann mot Mölndal

– Rolig hockeymatch i högt tempo, bra försvarsspel gav oss en många bra lägen. Mölndal har lite mer puck, men jag tycker att vi vinner rättvist till slut, tyckte Stenungsunds tränare Marko Sretovic, efter matchen.

Mölndal började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara 01.03 slog Marius Angelin till på pass av Mattias Elofsson.

Stenungsund kvitterade till 1–1 efter 8.38, genom Jacob Levin framspelad av Miska Varjosaari.

Mölndal tog ledningen på nytt efter 10.35, genom Felix Niemann assisterad av Benjamin Perhonen och Filiph Johannesson.

Stenungsund kvitterade till 2–2 efter 14.18, genom Sam Marit på pass av Jonathan Fogelström och Max Olsson.

Efter 9.51 gjorde Mölndal 2–3 genom Viktor Witehall.

Stenungsund kom tillbaka, och gjorde 3–3 genom Love Norberg efter 12.13 i andra perioden.

Tredje perioden blev mållös. I förlängningen tog det 2.50 innan Stenungsund också avgjorde till 4–3. Matchvinnare för hemmalaget blev Jonathan Fogelström, på pass av Max Olsson och Love Norberg.

Stenungsunds Jonathan Fogelström stod för tre poäng, varav ett mål.

Med tre omgångar kvar är Stenungsund på sjätte plats i tabellen, medan Mölndal är på femte plats.

I nästa omgång har Stenungsund Vänersborg hemma i Stenungsund Arena, söndag 12 december 17.00.