Stenungsund utklassat av Lidköping borta med hela 3–12

Stenungsund åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Lidköping med hela 3–12 (1–5, 2–4, 0–3) i division 1 västra herr i innebandy.

|
Lidköping vann mot Stenungsund

– En hyfsat bra match egentligen men vi har våra dippar och när vi har dem släpper vi in en del mål tyvärr. Det är lägstanivån som blir lite för låg helt enkelt. Sen är Lidköping bra idag. Det märks att de förbereder sig för slutspel med ett intensivt spel under hela matchen oavsett ställning på tavlan, kommenterade Stenungsunds tränare Kevin Nilsson efter matchen.

Lidköping var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5–1.

Även i andra perioden var det Lidköping som var starkast. Laget vann perioden med 4–2 och ställningen efter två perioder var 9–3.

Lidköping fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12–3. Målen i sista perioden gjordes av Alfred Åkervall, Albin Bragd och Oscar Garyd.

Noterbart är att Marcus Nilsson gjorde fyra mål för Lidköping och spelade dessutom fram till ett mål, Samuel Magnusson stod för fyra poäng, varav två mål, Mattias Olausson hade tre assists och Alfred Åkervall gjorde två mål och totalt tre poäng.

Med en omgång kvar är Lidköping på fjärde plats i tabellen, medan Stenungsund är på elfte plats.

Motståndare i sista omgången för Stenungsund är Floda. Lagen möts söndag 13 mars 16.30 i Nova Floda Sportcenter.