Stenungsund utklassat av HA 74 Sävsjö hemma – med 2–7

Stenungsund hade en riktigt tung match hemma mot HA 74 Sävsjö, och förlorade med hela 2–7 (1–2, 1–3, 0–2) i Hockeytvåan södra vår herr.

|

HA 74 Sävsjö började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.50 slog Moltas Forsén till framspelad av Linus Agerlöv.

Stenungsund kvitterade till 1–1 snabbt. Efter 2.28 slog Kevin Elgestål till på pass av Rasmus Rosenqvist.

HA 74 Sävsjö tog ledningen på nytt efter 13.24, när Anton Netterberg hittade rätt assisterad av Edvin Karlsson och Melker Torstensson.

Efter 4.34 i andra perioden nätade Kevin Bergh, på pass av Rasmus Rosenqvist och kvitterade för Stenungsund.

HA 74 Sävsjös Pontus Lantz gjorde 2–3 efter 5.38 framspelad av Jonathan Jansson och Edvin Karlsson.

Melker Torstensson gjorde dessutom 2–4 efter 9.43 på pass av Erik Holm och Jonathan Jansson.

Melker Torstensson gjorde dessutom 2–5 efter 19.04 framspelad av Jonathan Jansson.

HA 74 Sävsjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7–2. Målen i sista perioden gjordes av Pontus Lantz och Olle Wallsten.

Melker Torstensson gjorde två mål för HA 74 Sävsjö och spelade fram till två mål, Edvin Karlsson hade tre assists och Jonathan Jansson hade tre assists.

Det här betyder att Stenungsund slutar på tionde plats, och HA 74 Sävsjö på åttonde plats. Stenungsund tvingas därmed kvala för att hålla sig kvar i Hockeytvåan södra vår herr.