Stenungsund släppte in sju mål i tredje perioden – föll stort mot Kungälv

Hemmalaget Stenungsund var fortfarande med i matchen mot Kungälv inför tredje perioden. Men där fick Kungälv rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1–10 (0–1, 1–2, 0–7) i matchen i division 1 Västsvenska dam i innebandy.

|
Stenungsund förlorade mot Kungälv

Stenungsunds tränare Glenn Johansson kommenterade matchen:

– Vi är med ganska bra i två perioder, sedan är det så att vi orkar helt enkelt inte att ligga tight i försvaret så som vi behöver. Klart bättre än förra matchen, men vi räcker inte till mot ett bra spelande Kungälv.

Kungälv tog ledningen efter 11.40, genom Irmeli Wikström. Kungälv var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1–2 och ställningen efter två perioder var 1–3.

Kungälv fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10–1. Målen i sista perioden gjordes av Amanda Borg, Olivia Lasu, Hanna Hillensjö, Emilia Wentzel, Emilia Wentzel, Ebba Olsson och Hanna Hillensjö.

Kungälv ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Stenungsund är på tionde plats.

I nästa omgång har Stenungsund FBC Lerum borta i Lerum Arena, lördag 19 februari 16.00.