Stenungsund fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Stenungsund i HockeyTvåan södra A herr. På söndagen mötte laget Hisingen i Tuve Ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Hisingen blev 3–1 (1–1, 1–0, 1–0).

|

– Vi börjar matchen lite långsamt, men efter första perioden kontrollerar vi spelet och var mycket mer aggressiva och gjorde mål. Hisingen spelade väldigt bra men vi försökte sätta hög press på deras DS och det gav oss resultat, kommenterade Stenungsunds tränare Marko Sretovic efter matchen.

Första perioden var jämn. Stenungsund inledde bäst och tog ledningen genom Miska Varjosaari efter 11.37, men Hisingen kvitterade genom Andreas Deak efter 17.36. Nästa mål dröjde. Efter 19.48 i andra perioden slog Jacob Levin till, framspelad av Stefan Boskovic och Owen Sobchak och gav Stenungsund ledningen. 9.45 in i tredje perioden nätade Stenungsunds Miska Varjosaari åter igen och ökade ledningen för Stenungsund. Det fastställde slutresultatet till 1–3.

Resultatet innebär att Hisingen ligger kvar på sjunde plats och Stenungsund på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Stenungsund är Grästorp. Lagen möts söndag 28 november 17.00 i Stenungsund Arena.