Stenungsund föll efter dålig start mot Ulricehamn

Ulricehamn tog greppet om hemmamatchen mot Stenungsund i HockeyTvåan södra A fortsättning herr i första perioden, och ledde med 5–1 i paus. Trots en uppryckning av Stenungsund vann Ulricehamn matchen med 7–4 (5–1, 1–1, 1–2).

|
Ulricehamn vann mot Stenungsund

– Vi gjorde en bedrövlig första period, höll oss inte det minsta till det vi pratat om innan match och spelade allt annat än som ett lag. En massa individuella misstag och tog en massa onödiga risker. Sista 40 minuterna blev vi bättre, men det var för många mål att hämta in, kommenterade Stenungsunds tränare Marko Sretovic.

Ulricehamn hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.49 genom Anton Hansson, och gick upp till 3–0 innan Stenungsund svarade.

Innan perioden var över hade Ulricehamn ryckt åt sig ledningen med 5–1. Andra perioden slutade 1–1 och ställningen efter två perioder var 6–2.

Stenungsund hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 1–2 men Ulricehamn kunde hålla undan och vinna matchen med 7–4.

Ulricehamns Eric Wiberg stod för fyra poäng, varav ett mål, Anton Germo hade tre assists och Anton Hansson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Ulricehamn har nu sju poäng och Stenungsund har fyra poäng när båda lagen har spelat tre matcher.

I nästa match möts lagen igen i Stenungsund Arena, söndag 6 februari 17.00.