Stenungsund fick ge sig i straffläggning – föll hemma mot Gislaved

Det var helt jämnt vid full tid när Stenungsund mötte Gislaved hemma i Hockeytvåan södra vår herr.

|
Stenungsund HF förlorade mot Gislaveds SK

Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Gislaved var kyligare i avsluten och vann med 3–2 (1–2, 1–0, 0–0, 0–0, 1–0).

Stenungsunds huvudtränare Ted Andrén kommenterade matchen:

– Serieledarna kommer på besök då gäller det att vara på tårna. Små marginaler där ute och tycker vi gör en okej match. Däremot måste vi bli mycket mer effektivare i powerplay som får underkänt. Vårat Boxplay får en stor eloge igen. Nu tag på Söndag mot Kungälv Borta.

Stenungsund tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Anton Wennberg assisterad av Julius Holmstedt och Kevin Casperson.

Gislaved kvitterade till 1–1 efter 7.03, när Theo Lundgren slog till framspelad av Johan Böhlmark.

Stenungsund tog ledningen på nytt efter 19.17, genom William Bengtsson-Söderlund på pass av Victor Samuelsson och Filip Persson.

Efter 9.35 i andra perioden slog Oskar Hallqvist till, på pass av Albin Nelenius och Ahlbin Hernod och kvitterade för Gislaved.

Tredje perioden blev mållös.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var Stenungsunds andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Stenungsund är kvar på sjunde plats, och att Gislaved fortfarande leder serien.

Söndag 14 januari 16.00 spelar Stenungsund borta mot Kungälv.