Stenungsund besegrade på hemmaplan av Lindås IBK

Stenungsund blev besegrade av Lindås IBK på hemmaplan i division 1 Västsvenska dam i innebandy, där matchen på lördagen slutade 3-7 (0-2, 2-4, 1-1).

|
Stenungsunds IBK dam förlorade mot Lindås Rasta IBK dam

– Lindås är minst 2 nummer för stora idag. Tjejerna kämpar men idag uteblev målgörandet och då blir det svårt. Det blev en match där vi bjuder på oroligt mycket, för dålig skärpa i många lägen då blir det så här. Bara att komma igen, tyckte Stenungsunds tränare Glenn Johansson, efter matchen.

I början av matchen var Lindås IBK starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Olivia Hjortlöv. Lindås IBK hade övertaget även i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.32 genom Filippa Olander, och gick upp till 0-5 innan Stenungsund kom tillbaka och reducerade till 2-5.

Innan perioden var över hade Lindås IBK ryckt åt sig ledningen med 2-6. Stenungsund reducerade dock till 3-6 genom Emelie Henriksson efter 6.29 av matchen.

Lindås IBK kunde dock avgöra till 3-7 med 10.9 kvar av matchen genom Ofelia Karlström.

För Lindås IBK gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Stenungsund är på elfte plats.

Lördag 2 mars 14.30 spelar Stenungsund borta mot Landvetter.