Ryck i sista perioden avgjorde för Rönnäng borta mot Munkedal

En jämn match mellan hemmalaget Munkedal och gästande Rönnäng avgjordes först i tredje perioden. Då drog Rönnäng ifrån och vann matchen i HockeyTrean södra A fortsättning med 4–1 (1–0, 0–1, 3–0).

|
Munkedals BK förlorade mot Rönnängs IK

– Skönt att starta den nya serien med en vinst, kommenterade Rönnängs ledare Erik Bergström efter matchen.

Rönnäng tog ledningen efter 8.10, genom Oskar Jansson framspelad av Hannes Kristiansson och Carl Hermansgård. Efter 15.35 i andra perioden slog Rasmus Sirugo till, framspelad av Jonathan Fogelström och kvitterade för Munkedal. Rönnäng spelade bra i tredje perioden och gick från 1–1 till 1–4 genom mål av Carl Hermansgård, Connor Brock Warnholtz och Rasmus Robertsson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 02.28 kvar att spela.

Noterbart är att Carl Hermansgård gjorde ett mål för Rönnäng och totalt tre poäng.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Munkedal med 4–2.

Nästa motstånd för Rönnäng är Lysekil. Lagen möts fredag 16 december 19.30 i Tjörns Ishall.